Diskuse

Má omluva DPD.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J

jodran

31. 10. 2010 15:46
poděla... stát

Naprosto přesně vím o čem pan Fišer mluví, pracoval jsem u jedné firmy z  velké čtyřky a většina věcí souhlasí, schwarz system, dopravce Vás zaměstná a podmínky diktuje velká čtyřka, nedokážete nic, to by jste to musel nahrát na video a ostaní Vás ukamenujou, tady ve státě neprokážete mnohem horší věci natož tohle. A proč to tak je..? Protože lidi jsou ve sra.... , tak si nechávaj sr.. na hlavu i tam, fandím Vám pane Fišer

0 0
možnosti
JR

laser-man

28. 10. 2010 8:30
Zbytečný článek

Tento článek se mi zdá jako příliš nezdařený pokus jako odpověď nedočkavým čtenářům, kteří si přečetli 1. díl a čekají, že v druhém se objeví ještě nějaké další pikantnosti. Je to jak s muzikantama. Někteří vydají veleúspěšné první album, které dobude první místa v žebříčcích různých hitparád. A na základě úspěchu a tlaku různých manažerů, hudebních kritiků a vydavatelů se ihned vrhnou do vydání dalšího alba, které už ale nedosáhne top hitparády. Muzikant je pak zklamán z neúspěchu a jde žal zapíjet do své oblíbené nalejvárny, kde si před svými pochlebovači vylejvá srdíčko.

Jsem rád, za článek "Má práce u DPD", protože si jej přečetlo určitě hodně zasvěcených, kteří z něj vyvodí (aspoň v to doufám) důsledky a třeba se postarají o změny.

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

27. 10. 2010 17:41
Odcházím

se litovat do restauračního zařízení 'U Huberta', K. Řečice, Náměstí J. Hrubého. Zde můžete uplatnit své ústní interpelace, pracovní nabídky, apod. Poznáte mě dle zanedbaného exteriéru i interiéru. Foxteriéra nevlastním, byl by také zanedbaný. V ruce nebudu držet pomeranč, ale cigaretu nejmenované značky.. P.F.

0 0
možnosti
M

Mrkymrk

27. 10. 2010 18:55
Re: Odcházím

Přečetla jsem si oba díly i s diskusí a musím za sebe říct, že kdyby to nebyla pravda s neveselou realitou, tak bych odhadovala, že autor se sloupkařským fištrónem je žádaným přispěvovatelem a glossařem v různých tiskovinách a je těžce za vodou... Že by nový začátek? ;-) Hodně štěstí, máte na to!!

0 0
možnosti
ZS

zdenek srstka

27. 10. 2010 17:41
pry, mozna, asi

Je zajimave, ze Petr sam upozornuje na to, ze si daval pozor na slova pry, mozna, asi, nebo tak podobne (presne si to nepamatuju) cili sam nic moc nevidel a nema vlastne co dokazat. Presto to staci k tomu, aby velka cast diskutujicich okamzite zacla hlasat svatou pravdu a jeste se plamene stat jejimi vykladaci. Jde o to, najit nejakyho vinika za tu mizerii kolem mne: politiky, nebo DPD je to jedno. Kdyby byla polovina toho co Petr pise pravda, verite tomu, ze by tuhle sluzbu nekdo pouzival? Opravdu by tam nekdo pracoval, kdyz by to byla takova otrocina? Jenze to uz chce premejslet, , tak je lepsi verit. A o tom to je. O vire, nikoliv o faktech. To je stejny, jako kdybych na zaklade tech blogu zacal hlasat, ze je Petr obycejnej looser, kterej do vseho rejpe a nic neumi poradne :-/ (a pritom to muze bejt uplne normalni chlap..)

0 0
možnosti
M

Mrkymrk

27. 10. 2010 19:07
Re: pry, mozna, asi

Píšete: "Kdyby byla polovina toho co Petr pise pravda, verite tomu, ze by tuhle sluzbu nekdo pouzival?"

Je to stejné jako s potravinami, pardón s otravinami. Jsou to čím dál tím větší s*ačky a lidi to stejně kupujou.

Bude to asi tím, že lidé (zákazníci) těmto službám (...) důvěřují, protože předpokládají, že se vše děje tím nejlepším způsobem (páč jinak by to přeci zakázali...), nebo někdo to dovést musí a moc to neřeší, nebo není jiná možnost...

Sice s potravinami to zdánlivě nesouhlasí, ale... posuďte sami dle vlastních zkušenostíRv

0 0
možnosti
J5

J.K. 5

27. 10. 2010 17:07
Nejdřív dají článek na titulní stranu,

a pak autorovi vyčítají jeho obsah? Voni v tom iDnesu nikdy nebyli normální....

0 0
možnosti
K

komutomu

27. 10. 2010 16:09
Jak to je?

Kdo někdy pracoval u nějaké přepravní společnosti anebo stačí, aby byl tomuto vystaven z druhé strany, jako pravidelný zákazník (profesionál), který trošku nahlédl pod pokoličku...ví dobře, jak to je. Nevím, jestli se jedná o české měřítko, ale je to síla. Na druhou stranu, jestli jste opravdu očekával, že se vše obejde bez skandálu, tak je to, promiňte, silně naivní. Držím palce.

0 0
možnosti
DR

Baronec

27. 10. 2010 15:59
Za blbost se platí...

věřte tomu, že většina zaměstnavatelů by reagovala stejně jako ten váš. Nemusí jít o přepravní společnost, ale obecně. Většina firem má v pracovních smlouvách různé odstavce, který vás zavazují k tomu, mluvit o firmě "jen dobře". Vy jste měl dvě možnosti, buď toto respektovat a pracovat, nebo si postěžovat a nepracovat... 

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

27. 10. 2010 16:02
Re: Za blbost se platí...

Ve smlouvě? Nic takového jsem neviděl...

0 0
možnosti
PK

dolch

27. 10. 2010 15:55
Tak jsem to

docela uhád, co?

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

27. 10. 2010 15:57
Re: Tak jsem to

Docela jo...

0 0
možnosti
OS

Naivní volič

27. 10. 2010 15:44
Zrovna dnes...

... jsem se od některých diskutérů dozvěděl, že "takové jednání a zacházení se zaměstnancem" je správné, protože podnikatel, chudák, musí uhájit své místo na trhu a pokud se "vám to nelíbí, jděte jinam". Také jsem se dozvěděl, že za všechno může ta "zku.vená levice", protože kdyby se do ničeho neplatla, měli bychom se lépe. Já zase říkám, že nebýt levice, pracovali bychom 12 hodin denně za 18 tisíc hrubého, školné a zdravotní péči bychom si platili ze svého a bez penzijního připojištění bychom dostávali žebračenky. Jóóó... být pravičák, to je pohodička, ať se každý stará sám o sebe. Je to "pohodička", dokud jste mladý, zdravý a silný, vzdělaný, máte tvrdé lokty a štěstí. Pokud vám z toho něco chybí, jste tam, kde už jste sám napsal - v pr.eli !

0 0
možnosti
DK

dobromil kautsky na stroji huskv

27. 10. 2010 15:47
Re: Zrovna dnes...

R^

0 0
možnosti
KC

k8os

27. 10. 2010 15:44
dotaz

Jsem zmatena, mohl byste tedy pro nas mene chapave, rict ,jeslti jste u nich pracoval nebo ne?:)To jste tam byla jen na DPC nebo podobne?

0 0
možnosti
PF

Pej-ťa

27. 10. 2010 15:50
Re: dotaz

Už jsem to vysvětloval ikskrát, pro Vás ještě jednou: Pracoval jsem pro dopravce, který byl smluvním partnerem DPD.. Fršténsí?

0 0
možnosti
  • Počet článků 136
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3344x
petfis@tiscali.cz

Seznam rubrik

Oblíbené blogy