Pátý přes devátý..

16. 11. 2012 11:53:35
O pocitu štěstí, o špendlíku s takovou tou hlavičkou, o tom, kam bych s ním rád píchnul pí. Bobo a tak..

Skoro jsem nedávno založil něco jako sektu, předmětem jejíž činnosti bylo by toliko vyznávání kultu špendlíku s hlavičkou. Díky tomuto nepatrnému předmětu jsem totiž zažil intenzivní pocit štěstí (to se fakt stalo..neke..). Když jsem totiž už šílel bolestí a nemohl ničím prorazit provrtaný kanálek v zubu, kterým měl odtékat hnis (a mrcha neodtékal), podařilo se mi to právě až díky tomuto zapůjčenému špendlíku a úleva byla neskutečná. Krve jak z vola (dámy prominou) a hned jsem si vzpomněl na moudro, pravící, že po bolesti je pouhá bezbolestnost slastí (nebo tak nějak)...fakt je to pravda. Byl jsem dokonale šťastnej. Tento pocit vydržel mi bratru 17 minut, poté se dostavilo otrnutí a už mi zase normálně vadilo, že lednička nějak moc vrčí, sousedka kašle, jako kdyby štěkala, atp.

Pohrávaje si onehdá s mým oblíbeným špendlíkem, sledoval jsem paní prezidentskou kandidátku Bobošíkovou, ana se prezentovala u Jana Krause v jeho show a krásně se rozčílil, když tato dáma byla tak nesnesitelně seriozní a státotvornost z ní úplně sálala. Měl jsem dojem, že se až bojí usmát, aby snad nevypadala jako obyčejný smrtelník...trpěl jsem znamenitě. Ve svém spravedlivém rozhořčení, chtěl jsem jí způsobit bolest - píchnout jí tím špendlíkem někam. Třeba do zadku, kdyby nějakej měla, obávám se však, že prezidentští kandidáti ve své nadlidské důstojnosti nic takového nemají.. Nechápu, proč tam leze, když je rozhodnuta se prezentovat podobným způsobem, nechápu, proč jí tam Kraus zve a do třetice nechápu, proč jsem na to koukal.

Ale některý věci zase chápu. Třeba to, že Pitra propustili tak záhy z vězení. Asi se mu tam nějak nelíbilo, neoblíbil si to. Taky asi věděl, když se sem vracel, že to jeho žalářování nebude mít dlouhého trvání, že v tom vězení neshnije. To už jsou holt takoví šíbři. Zde nevím, koho a kam bych píchnul, ale pár jedincům by to jistě slušelo. Jsou i lidé, které bych rád píchnul do oka a je jich moc...nechci je vyjmenovávat. Některý bych i mučil. A vůbec - jakýpak špendlíky - chtělo by to přezbrojit..

Nějak asi flákám to zadání 'pátý přes devátý' - zatím je to tak maximálně třetí přes sedmý a nějakej šťoura by mě ještě mohl napadnout, že to mělo téma, kterého jsem se držel. I když, s tím napadáním už to vůbec není takový, jako dřív a ty diskuse nejsou, co bejvaly.. Zlatý anonymní osočování, ostřelování ze zákopů a vulgární příspěvky. Teď je to slušná nuda. My prověření diskutéři jsme tak nechutně taktní, seriozní a korektní, až je to k pláči. To se jeden ani pořádně nerozčílí - ještěže si někteří nápaditější našli cestu a píšou mi krásné výhrůžky rovnou do mailu..

Z Top Star magazínu se nějak vytratil deníček Jiříčka a té jeho oche...ochechu...Haničky, to je taky k pláči - vždycky jsem se na něj tak těšil.. (Aspoň ten Jirka Pomeje, že se drží.) Naproti tomu spíše k smíchu je nejnovější výmysl Evropské komise nařizující, aby ve vedení společností firmy angažovaly do roku 2020 nejméně 40% žen. To se tam vážně všichni zbláznili, nebo už nevěděj, co pořád vymejšlet, aby se vyvíjela nějaká činnost? To přece musí připadat divný i těm ženskejm - není to trochu potupný, když to ty firmy maj takhle befelem? To vám nevadí? Asi ne.. Taky jsem si představoval, jak by asi vypadala reportáž, kterou by o Radku Johnovi-politikovi, natočil Radek John-investigativec. Jistě by na sobě nenechal nit suchou.. Moment, hned jsem zpátky..

..tak jsem zase tady. Taky jste si mysleli, že jsem si musel odskočit? Ba ne - vsadil jsem na Prostenal.. Vsaďte na něj i vy!

Autor: Petr Fišer | pátek 16.11.2012 11:53 | karma článku: 14.42 | přečteno: 1083x

Další články blogera

Tato rubrika neobsahuje žádné články...

Další články z rubriky Společnost

Ladislav Pokorný

Vláda by měla zvážit nařízení, kterým bude stanoveno, že v Česku se už žije líp

Pan premiér se v médiích opakovaně vyjádřil, že díky vládě se občanům žije už jen lépe a že téměř vše bylo vyřešeno. Tuto skutečnost by však bylo vhodné vtělit do vládního nařízení, neboť je smutné, že ne všichni občané to chápou.

28.3.2024 v 16:51 | Karma článku: 35.18 | Přečteno: 647 | Diskuse

Jan Pražák

Mají mít staří lidé přednost?

Ráno jsem vstala levou nohou. Začalo to už předchozí večer, vnučka mi říkala do telefonu, že tam u nich přepadl nějaký mladý mizera staříka, který sotva chodil. Okradl ho a srazil na zem, až si ten pán pohmoždil ruku a odřel tvář.

28.3.2024 v 14:34 | Karma článku: 30.05 | Přečteno: 2262 | Diskuse

Jan Ziegler

Komunistický guru Marx byl vykořisťovatelem a hrubým člověkem

Na zakladateli vědeckého socialismu toho nebylo moc vědeckého a dělníky vůbec nemusel. Viděl v nich pouze nástroje (užitečné idioty), které svrhnou kapitalismus. Nenáviděl Židy a Slovany včetně Čechů.

28.3.2024 v 13:30 | Karma článku: 17.06 | Přečteno: 301 | Diskuse

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 6.35 | Přečteno: 218 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 18.68 | Přečteno: 281 | Diskuse
Počet článků 136 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3344

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...

Stále víc hráčů dobrovolně opouští Survivor. Je znamením doby zhýčkanost?

Letošní ročník reality show Survivor je zatím nejkritizovanějším v celé historii soutěže. Může za to fakt, že už...